skip to Main Content
Knuffel van biologisch katoen Evy+Anne

Wat zijn de voordelen van biologische katoen?

Biologische katoen is vrij van chemische stoffen. Ook wordt biologische katoen op een meer milieuvriendelijke manier geproduceerd dan reguliere katoen. Doordat er geen chemische stoffen gebruikt worden is biologische katoen heerlijk zacht. Het is daarom zeer geschikt voor de tere baby- en kinderhuid. De kans op allergische reactie is kleiner en ook is biologische katoen milder bij bijvoorbeeld eczeem.

Zijn andere stoffen mogelijk?

Andere stoffen zijn mogelijk. Als je speciale wensen hebt, neem dan contact op. We bespreken dan samen wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Voor custom made wordt een meerprijs gerekend. Aan de hand van de besproken wensen, ontvang je een je een prijsopgave. Na akkoord kunnen wij je wensen in vervulling laten gaan.

Krimpt de stof nog?

Als je de wasvoorschriften opvolgt zoals die staan vermeld op de website, is de krimping minimaal. Heb je desondanks een andere ervaring, laat het ons dan gelijk weten.

Kunnen er stofstalen opgestuurd worden?

Jazeker! Als je een mail stuurt met welke stalen je wil ontvangen en je adres gegevens, dan krijg je de gewenste stalen gratis thuis gestuurd.

Hoe zit het met veilig betalen?

Voor alle online betalingen, werken wij samen met Mollie. Mollie voldoet aan de strenge eisen die de Nederlandse Bank stelt aan de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van betaalinstellingen. Mollie is PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard)-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop de veiligheid van online betalingsacties is geregeld. Op het moment dat je een betaling doet, verlaat je de website van Evy+Anne en kom je in de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Na de betaling kun je weer terugkeren naar de website van Evy+Anne.

Close search

Winkelmand

Back To Top