skip to Main Content
Contact Evy+Anne Duurzaam Slapen Annemarie Federer

Over Evy+Anne

Toen mijn dochter Evy een paar weken was, kocht ik een ‘lap’ knuffel voor haar. Het was een hondje en gaven het knuffeltje de naam Aapie. Vanaf dat moment lag Aapie altijd bij Evy en waren de twee onafscheidelijk. Inmiddels is Aapie ruim 13 en ligt nog steeds in het bed van mijn dochter. Ook voor mijn middelste zoon Tyn en jongste zoon Julius kwamen er ‘lap’ knuffels. Dit keer gemaakt door mijn moeder. Deze kregen de naam Teuntje en Lucas. Er werden er gelijk twee gemaakt. Wel zo handig hadden we in de tussentijd geleerd. Ook Teuntje en Lucas hebben een belangrijke functie in het leven van mijn zoontjes. Zo is het idee ontstaan voor een eigen ontwerp. Het werd een konijn met een ‘lap’ gedeelte die mijn moeder en ik de naam Knoos hebben gegeven. Knoos is handgemaakt van biologische en GOTS gecertificeerde katoen. Een knuffel die niet van ontwerp verandert en waar er twee van zijn. Een knuffel bedacht en ontworpen om oneindig veel liefde en geborgenheid te geven.

Praktisch en mooi

Naast de knuffel is er ook beddengoed. Eigen ontwerpen die in kleine oplagen gemaakt worden. Net iets praktischer dan het reguliere beddengoed. Praktisch en mooi gaan namelijk heel goed samen.

Duurzaam slapen

Duurzaam slapen staat voor mij voor het gebruik van duurzame stoffen, eerlijke productie en een lage voorraad. Ik kies bewust voor een kleine collectie. Alle producten worden van biologisch en GOTS gecertificeerde katoen gemaakt. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en wordt erkend als ’s werelds meest toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van organische vezel. Ook vind ik de manier van produceren heel belangrijk en essentieel als het om duurzaam gaat. Dus geen kinderarbeid, een eerlijk loon en goede werkomstandigheden. Alle producten worden in Nederland gemaakt door sociale instellingen of kleine zelfstandigen. De ‘reisafstand’ van de producten is zo minimaal waardoor het milieu minder belast wordt.

Duurzame kinderkamer

Ook ben ik werkzaam als Duurzame Kinderkamer Stylist. Als stylist laat ik je zien hoe leuk, makkelijk en mooi duurzaam inrichten is.

Kijk voor meer informatie www.duurzamekinderkamerstylist.nl.

Close search
Back To Top